Beste partner,
Beste sponsor,


In eerste instantie willen we jullie bedanken voor de deelname aan de editie van 2018. Mede dankzij jullie steun hebben we een zeer geslaagde dag kunnen organiseren op 15/12/2018. Een dag die voor vele truckers is bijgebleven en waar we al snel de eerste vragen naar een 2de editie hebben ontvangen.

Dankzij de betrokkenheid van alle standhouders, deelnemers, bezoekers en medewerkers hebben we die dag een netto-opbrengt van 53.000 € kunnen verzamelen.

Via de Warmste Week van Studio Brussel hebben we hier 42.000 € kunnen schenken aan vzw Rondpunt, een organisatie voor de begeleiding van verkeersslachtoffers. De overige 11.000 € werd geschonken aan de start-up Detectin Traffic voor de ontwikkeling van hun product ter voorkoming
van dode hoekongevallen bij fietsers en andere zwakke weggebruikers. Als vzw Limburgse Truckerszijn we ondertussen volop de voorbereidingen gestart voor onze 2de editie die we op zaterdag 14/12/2019 willen organiseren.

Wegens de ontwikkeling van de site in Genk zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en deze werd gevonden op industriezone Balendijk in Lommel. Hier beschikken we over een verhard evenemententerrein van 2x 4 ha waar we onze transportdag kunnen uitbouwen. Dit gaat in de lijn zijn zoals we dit vorig jaar gedaan hebben.

We gaan ook onze vrienden met een handicap de mogelijkheid bieden om mee te rijden met 3 truckruns die we die dag kunnen laten rijden. De dag willen we afsluiten met een heuse party waar iedereen welkom is.
De opbrengsten van 2019 willen we verdelen over 3 goede doelen namelijk Hart voor Limburg, vzw Kleine Prins en een goed doel gekozen door de stad Lommel.

Uiteraard gaan we op zoek moeten gaan naar partners / sponsors en sympathisanten om ervoor te zorgen dat de opbrengsten die we deze dag inzamelen zo hoog mogelijk gaan zijn. Hiervoor zouden we jullie de vraag willen stellen of jullie terug bereid zijn zich te engageren om onze organisatie te ondersteunen?

We kijken alvast uit naar jullie reacties en hopen uiteraard dat jullie bereid om mee te werken om deze dag te doen slagen. We hopen als logistieke sector weer een positief signaal naar de buitenwereld te sturen waarbij we ons sociaal engagement en betrokkenheid aan de maatschappij
tonen.

Bij voorbaat bedankt voor jullie steun en tot snel.

Vzw Limburgse Truckers

Geïnteresseerde bedrijven die ons financieel willen steunen door middel van sponsoring mogen zich melden via sponsoring@limtruck.be

SPONSORVOORSTELLEN

Net zoals bij de vorige editie hebben we enkele sponsorvoorstellen uitgewerkt.

Hieronder vindt u alvast het overzicht terug en binnenkort zullen we u contacteren om dit de nodige duiding te geven.

Uiteraard kunt u ook al per mail bevestigen voor bepaalde pakketten.

Sponsorpakket 1: 250,00 €

 -Vermelding van 1/2 m² op de schermen in de tenten.

 -Vermelding op onze website met link.

 -Vermelding van 1/2 m² op de led-schermen op het evenemententerrein

Sponsorpakket 2: 500,00 €

 -Vermelding van ½ m² op de schermen in de tenten. (dubbel)

 -Vermelding op onze website.

 -Vermelding van ½ m² op de led-schermen op het evenemententerrein. (dubbel)

Sponsorpakket 3: 1.000,00 €

 -Vermelding van 1 m² op de schermen in de tenten.

 -Vermelding op onze website.  

 -Vermelding van 1 m² op de led-schermen op het evenemententerrein.

 -Mogelijkheid tot inrichting van een stand op onze jobbeurs.

Sponsorpakket 4: 2.500,00 €  

 -Vermelding van 4 m² op de schermen in de tenten

 -Vermelding op onze website.  

 -Vermelding van 4 m² op de led-schermen op het evenemententerrein.

 -Mogelijkheid tot inrichting van een stand op onze jobbeurs.

 -Mogelijkheid tot het plaatsen van een demovoertuig op ons

  evenemententerrein. Per bijkomend voertuig wordt er een bedrag

  van 500 euro gevraagd.