De locatie voor de Warmste Truckrun 2019 is Lommel. Op het evenemententerrein Charles Brushstraat gaan we ons warm hart tonen dit jaar!

Dit op 14 december 2019.

De truckrun zal er dit jaar iets anders uit zien. Zo zal er niet meer georganiseerd in groepjes naar het evenement gereden worden maar zal iedereen op eigen houtje of samen met collega’s afzakken naar het evenemententerrein, alwaar er drie “Warme truckruns” (13.00 – 14.00 en 15.00 uur) zullen plaats vinden met onze vrienden met een handicap aan boord van onze vrachtwagens.
Wij willen onze vrienden een onvergetelijke dag bezorgen.

Alle faciliteiten en hulp is voorzien.

De inschrijvingen worden geco√∂rdineerd door “Hart voor Limburg” Tel: 011878599 Email: info@ehvl.be in samenwerking met ons vzw-lid Tom.

Via onderstaand formulier kunnen zij zich inschrijven. Er wordt evenwel voorkeur gegeven aan – 20 jarigen. Volwassenen mogen ook inschrijven, doch komen op een wachtlijst.

QR code voor inschrijvingen voor gehandicapten.

Inschrijfformulier gehandicapten.

Als de Warmste Truckrun is afgelopen volgt er een heuse “Afterparty”, want er mag ook nog gefeest worden! Deze “Afterparty” is met betalende toegang.
De party start om 20.00 uur, begeleid door een heuse “lichtjesshow” en beginnen met een “HAPPY HOUR” tot 21.00 uur.

Via onderstaande link zijn deze tickets beschikbaar aan 7 euro (+ kosten) of 8 euro aan ingang.

https://www.eventbrite.be/e/warmste-truckrun-2019-tickets-71139944489

INSCHRIJVEN VOOR TRUCKRUN

Inschrijven voor de Warmste Truckrun is verplicht, Via onderstaande link kan u inschrijven voor volgende deelname :

  1. deelname aan volledig evenement inclusief de afterparty
  2. deelname aan volledig evenement en meerijden met een run en afterparty. Deze chauffeurs engageren zich op het terrein een persoon met een handicap, die zich heeft ingeschreven, aan boord van hun vrachtwagen te nemen. Deze tickets zijn beperkt tot 147. Deze chauffeurs krijgen extra een mooi aandenken.
  3. Enkel deelname aan de afterparty

https://www.eventbrite.be/e/warmste-truckrun-2019-tickets-71139944489